Κυνήγι

Γευστικός μεζές με το κρασί ή κυρίως γεύμα συνοδευόμενο με σαλάτα εποχής και τηγανητές πατάτες.

Κυριακή, 05 Μαΐου 2013 από
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 από
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 από

Το αγριογούρουνο έχει μια πολύ ισχυρή και ξεχωριστή γεύση.
Για να το απολαύσουμε στο καλύτερό της, θα πρέπει να μαριναρισμένο για τουλάχιστον 12 ώρες πριν από το μαγείρεμα.
Πόσο μάλλον αν το αφήσουμε για μια ολόκληρη μέρα πριν από το μαγείρεμα.
Αυτό το νόστιμο στιφάδο παραδοσιακά σερβίρεται με ζεστή πολέντα.

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 από
Σελίδα 1 από 2

mitarea

mary vertical

kids banner